Vacature rietdekker

Heb jij interesse om een ambachtelijk vak te leren met een eeuwenoude traditie? Werk jij graag lekker buiten en ben je graag met je handen bezig? Dan hebben wij een mooie vacature rietdekker voor je! Op deze pagina lees je meer over deze vacature én kun je direct solliciteren!

Rietdekker worden

Vroeger werd je vaak rietdekker als je vader en overgrootvader dat ook worden. Het is een vak dat lange tijd van generatie op generatie werd doorgegeven. Had je dat niet en wilde je toch rietdekker worden, dan kon je aan de slag als leerling. Tegenwoordig kun je gelukkig ook een (praktische) opleidingvolgen om het vak meester te worden. Klinkt dat interessant? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Bij Rietdekkersbedrijf van der Heijden

kun je jouw kennis van het vak ontwikkelen

Dit ga je doen

Jouw werk zal bestaan uit het plaatsen en onderhouden van rieten daken op huizen, boerderijen en villa’s. Dit kan in nieuwbouwwijken zijn, maar ook reeds bestaande woningen of panden waar een nieuw dak op moet of waar onderhoud op moet worden gepleegd. Naast het aanbrengen van rieten daken ga je ook rieten daken onderhouden: denk aan reparatie, renovatie en het bestrijden en/of voorkomen van algen en mossen. Uiteraard werken wij met de beste materialen en moderne gereedschappen. Je komt ook met allerlei klanten in contact. Daarom is het belangrijk als je een vriendelijk voorkomen hebt.

 

Rietdekkersbedrijf van der Heijden - vacature rietdekker

Eisen vacature rietdekker

Of het vak van rietdekker iets voor jou is kunnen wij niet voor je beoordelen. Wel kunnen we je vertellen welke skills wij graag bij je terugzien!

 

Functie-eisen vacature rietdekker

Je hebt een leergierige, praktijkgerichte instelling

Je vindt het niet erg om vroeg op te staan

Je stroopt graag de mouwen op

Je hebt een actieve werkhouding

Je hebt geen hoogtevrees

Je weet van aanpakken

De voordelen van Rietdekkersbedrijf van der Heijden

  • Erkend leerbedrijf – bij ons kun je het vak van rietdekker op vakkundige wijze leren. Je gaat in de leer bij een ervaren leermeester die jou opleidt tot rietdekker. Ook als leerling is er dus plaats voor jou bij ons.
  • Werken in een gezellig team – rietdekken is teamsport. Je werkt nauw samen met je collega’s om tot een mooi eindresultaat te komen. 
  • Leuk en gevarieerd werk – geen dag is hetzelfde omdat geen dak hetzelfde is. Telkens weer is je werk gevarieerd en uitdagend.
  • Uitzicht op een vaste baan – wij gaan graag op zoek naar iemand die we permanent in dienst kunnen nemen. Wanneer jij aansluit bij ons team gaan we graag met je verder.

Wat wij jou bieden

R

Een contract van 40 uur

R

Een marktconform salaris

R

25 vrije dagen op basis van 40 uur

R

8% vakantiegeld

R

Voldoende doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden

R

Werken in een gezellig team

Over ons

Ons bedrijf is opgericht door Michel van der Heijden, die al op de middelbare school wist dat hij rietdekker wilde worden. Na een vakopleiding aan de RON (Rietdekkers Opleiding Nederland) in Genemuiden mocht hij zichzelf rietdekker noemen. Na zeven jaar ervaring op te hebben gedaan is hij daarna voor zichzelf begonnen. Inmiddels is Rietdekkersbedrijf van der Heijden uitgebreid met een aantal werknemers en zijn we actief in Nederland en België, met name in (Noord-)Brabant.

Hebben we je enthousiast gemaakt? Laat je gegevens achter of solliciteer direct via het onderstaande formulier!

15 + 14 =