Rietdekkersbedrijf Noord-Brabant

Bent u op zoek naar een stijlvolle bedekking voor  het dak van uw woning of kantoorpand? Dan is natuurlijk riet een perfecte keuze! Modern of traditioneel; dit natuurlijke materiaal zorgt direct voor meer sfeer en uitstraling. Bekijk hier onder wat Rietdekkersbedrijf van der Heijden voor u kan betekenen!

De voordelen van een rieten dak

Kies voor een moderne of traditionele look

Zowel geschikt voor particuliere panden als bedrijfspanden

Blijft in topconditie dankzij periodiek onderhoud

Geschikt bij een hellingshoek vanaf 30°

Van boerderij tot villa, van nieuwbouw tot monumentaal pand

De beste kwaliteit riet uit binnen- en buitenland

Waardevermeerdering van uw pand

Authentieke uitstraling

Van der Heijden – rietdekkersbedrijf in Noord-Brabant

Wij van Rietdekkersbedrijf van der Heijden staan garant voor een topkwaliteit rieten dak in Noord-Brabant. Bij ons kunt u terecht voor vakmanschap en professioneel advies. Kiezen voor een rieten dak is kiezen voor een unieke uitstraling van uw pand. Ons bedrijf is ontstaan uit de passie en het vakmanschap van Michel van der Heijden. Na jaren werkervaring op te hebben gedaan besloot hij zelfstandig aan de slag te gaan als rietdekker. Zo is Rietdekkersbedrijf van der Heijden geboren! Inmiddels hebben we ons bedrijf uitgebreid naar heel Nederland en België, maar zijn we met name actief in Noord-Brabant. Wij helpen u graag bij uw project, van nieuwbouw tot renovatie!

 

Vragen over een rieten dak? We komen graag in contact!

6 + 5 =

Van pannen naar riet

Bent u de standaard look van uw pannendak ook zo beu? Wilt u dat uw woning zich meer kan onderscheiden van andere woningen? Steeds meer mensen kiezen voor een rieten dak om hun woning of kantoor een authentieke uitstraling te geven. Een rieten dak biedt allerlei voordelen waar mensen jarenlang plezier van ondervinden.

Riet – een duurzame oplossing

De afgelopen jaren hebben rieten daken een flinke inhaalslag gemaakt op het gebied van veiligheid, levensduur en onderhoudsvriendelijkheid. Tegenwoordig heeft een rieten dak namelijk een levensduur tot wel 35 jaar! Zeker met periodiek onderhoud kunt u lange tijd van een rieten dak genieten. Door de isolerende werking van riet heeft u bovendien het hele jaar een prettige temperatuur in huis; koel in de zomer, lekker warm in de winter. 

Rietdekkersbedrijf Noord-Brabant

Gemiddelde levensduur van een rieten dak (jaren)

Onderhoud en preventie

Bij een rieten dak is onderhoud essentieel; door tijdig periodiek onderhoud kunt u de levensduur van een rieten dak namelijk flink verlengen. Omdat riet een natuurlijk materiaal is, zijn weersomstandigheden en invloeden van buitenaf de grootste bedreiging. Met name mossen en algen kunnen uw riet aantasten – tenzij u er op tijd bij bent. 

Rietdekkersbedrijf van der Heijden denkt graag met u mee als het gaat over het onderhouden van uw rieten dak en het voorkomen vn beschadigingen en ongemak. Wij adviseren u er graag over; uiteraard zorgen wij dat uw rieten dak goed onderhouden wordt. Zo kunt u er nog langer van genieten! Kijk hier voor meer informatie over het onderhoud van uw rieten dak.

Soorten riet waar wij mee werken

Kalenberg riet

Wiedenriet

Chinees riet

Meer informatie? we helpen je graag!

CONTACT